Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 mei 2018

Etos ook in nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn

Vrijdag 16 mei gaat in het hart van Leidsche Rijn het gloed-
nieuwe winkelcentrum open. Ook Etos heeft daar een volgens het allerlaatste concept ingerichte winkel. Winkelmanager Rebecca Rijnbout en haar medewerkers nodigen iedereen uit om hun nieuwe Etos te bezoeken. “We openen vrijdag 16 mei om 9.30 uur. Er staat een hapje en een drankje klaar en we trakteren op gratis producten.” Om 16.00 uur wordt winkel-
centrum Leidsche Rijn Centrum officieel geopend en is het feest tot en met zaterdag 19 mei. Natuurlijk is het dan in Etos ook extra gezellig. Zo meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Klanten ontvangen bij de nieuwe Etos bij besteding van 5 euro een gratis product van het Etos eigen merk, bij 15 euro een handige big shopper. Op zaterdag 19 mei is er in de winkel een beautyevenement. Dan geeft een visagist persoonlijk advies. Wie wil, kan ook een gratis een makeover krijgen.

Allernieuwste
Het team van Etos bestaat uit vakkundige en klantvriendelijke medewerkers. Klanten kunnen dus altijd rekenen op een goed advies. De winkel heeft een ruim assortiment met scherpgeprijsde kwaliteitsproducten voor onder andere gezondheid, dagelijkse verzorging en babyverzorging. Er is een moderne beauty- en geurenafdeling waar klanten keuze hebben uit een groot aantal merken en er ook gemakkelijk inspiratie opdoen voor een nieuwe look. Medewerkers laten via een touch up graag zien hoe een klant zelf een make-upproduct kan toepassen. “Bij ons gaat u het allernieuwste op het gebied van make-up, geuren en gezichts-
verzorging ervaren”, aldus Rebecca Rijnbout.

Op de Facebookpagina van Etos Leidsche Rijn Centrum staat meer informatie.


Deel dit bericht:


Careality