Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 mei 2018

Boek: Gezond begint in je mond

Net als de darmen en de huid zegt de toestand van de mond veel over onze gezondheid. Een goede mondverzorging en gezonde mond zijn van levensbelang voor ons algemene welzijn. Dit schrijft Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.
 
In Gezond begint in je mond legt mondhygiënist, orthomoleculair therapeut en vitaliteitstherapeut Yvonne Kort uit hoe je de mond als de spiegel van je gezondheid kan zien. Ook gaat ze dieper in op het belang van een gezonde mondflora en wat de invloed van hormonen is. Een onbalans in de mond kan de kans op allerlei ziektes verhogen.

Daarnaast schenkt Yvonne aandacht aan de verschillende leefstijlfactoren die van invloed zijn op de mondgezondheid, want poetsen alleen is niet altijd voldoende.

Met  praktische tips, adviezen en een eenvoudig 10-stappenplan is een stralende lach voor iedereen binnen handbereik! Op naar een optimale (mond) gezondheid.

Gezond begint in je mond | Yvonne Kort | ISBN: 9789021569857 |
€16,99 | Verschijndatum: 03-07-2018 


Deel dit bericht:


Careality