Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 mei 2018

Trend alert: Maak je look af met hippe, gekleurde pleisters van Hansaplast

Al weken heb je het er over met je vriendinnen en het moment is dan eindelijk aangebroken. Je gaat naar je favoriete festival dit weekend! Het is prachtig weer, de line-up is dit jaar geweldig en die leuke jongen is er ook. Je rokjes en shorts liggen al weken klaar, maar uitgerekend nu heb je een ontsierend wondje op je knie. Je moet eigenlijk een pleister plakken, maar dit doet afbreuk aan je zorgvuldig samengestelde outfit. Hansaplast, de nummer één in pleisters1, introduceert speciaal voor fashionistas ook dit jaar weer de limited edition gekleurde pleisters met hippe kleuren en patronen. Deze trendy eyecatchers beschermen je wond, maar complementeren ook je look. Ben je benieuwd hoe? Om je te inspireren creëerde Hansaplast zes verschillende looks die jou laten zien hoe je de pleisters kunt combineren met jouw outfit. Zo meldt leverancier Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

De accessoire van 2018
Het is belangrijk om een wondje te beschermen tegen vuil en bacteriën door een pleister te plakken, maar laten we eerlijk zijn… een normale pleister is saai en niet fashionable. Hansaplast lanceert daarom voor het tweede jaar op rij de Hansaplast gekleurde pleisters als limited edition. Hiermee maakt Hansaplast het dragen van pleisters leuk!

Don’t Worry, Be Happy
De pleisters zijn verkrijgbaar in twee varianten: Don’t Worry en Be Happy. Elke variant heeft tot 16 verschillende designs per verpakking. De Hansaplast Don’t Worry pleisters hebben een urban luxury look en feel, een strak design en zijn geïnspireerd op de goud en metallic trend. De Hansaplast Be Happy pleisters luiden samen met jou de zomer in: fleurige, kleurrijke pleisters met mooie bloemenpatronen. Match de pleister bij jouw look en ervaar tegelijkertijd de vertrouwde wondverzorging van Hansaplast. De gekleurde pleisters zijn huidvriendelijk, waterafstotend, blijven goed plakken en zijn pijnloos te verwijderen. Zo kun jij ongestoord genieten van jouw festivalweekend!

Zes fashion looks
Hansaplast creëerde in samenwerking met opkomend fashion fotografe Kiki Reijners en opkomend styliste Anouk Océanne zes fashion looks om jou te inspireren. “Hansaplast maakt pleisters dragen fashionable! Of je nu naar een festival gaat, een avondje gaat stappen of je zomerjurkje uit de kast haalt omdat de zomer is aangebroken, met de vele kleuren en designs van Hansaplast kun je elke look complementeren. Tip: heb je geen wondje maar ben je wel fan van de verschillende designs? Gebruik dan de pleister als leuke accessoire!”, aldus Anouk Océanne.

Verkrijgbaarheid
De Hansaplast gekleurde pleisters zijn vanaf week 20 tijdelijk verkrijgbaar bij (online) drogisterijen en diverse supermarkten voor de consumentenadviesprijs van € 2,79.

1 Bron: Nielsen Nitro, Food/Drug MAT week 4 2018


Deel dit bericht:


Careality