Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
22 mei 2018

Danny de Munk waagt zich aan isla® pastilles recordpoging tijdens Toppers in Concert

Op 25, 26 en 27 mei zal Danny de Munk tijdens het grootste meezingfestijn van Nederland: Toppers in Concert, een gooi doen naar het wereldrecord canon zingen. Samen met zo’n 65.000 bezoekers per dag gaat de Munk ‘Vader Jacob’ in een gigantische canon uitvoeren en daarmee het oude record uit Turkmenistan met 4000 deelnemers ruimschoots verbreken. Zo schrijft Salveo Pharma in een persbericht aan Careality.

isla® pastilles recordpoging
“Met isla® als échte topper voor je stem bedachten we de ultieme uitdaging: de grootste canon ter wereld zingen. En waar is de kans van slagen van deze poging nou het grootst dan bij het grootste meezingfeest van het jaar: Toppers in Concert. Maar niet alleen tijdens het laatste weekend van mei laten we Nederland zingen. We roepen ook alle amateurzangers, koren of andere enthousiastelingen op om hun variant op ons zangrecord te delen. Wie zingt de langste rap? Wie zingt er met de grootste groep? Wie zingt het hoogste lied? Je kunt het zo gek niet bedenken dus onze oproep aan Nederland is: Laat je horen!” aldus de pastilles producent.

Inschrijven kan via: www.isla.nu/recordpoging

Eén groot circus
De voorbereidingen voor de 14de editie van De Toppers zijn in volle gang. Met het thema Pretty in Pink – The Circus Edition belooft het weer een groots spektakel te worden. Ruim 200.000 roze uitgedoste feestgangers zullen, verdeeld over drie avonden, uit volle borst meezingen in de grootste circustent van Nederland.Natuurlijk staat de show ook dit jaar weer bol van de verrassingen en gastoptredens, zoals dat van Esmeé Smit, winnares van Topper Gezocht! En als verrassing kunnen we daar dit jaar ook nog een wereldrecordpoging aan toevoegen.

Danny de Munk als circusdirecteur
Het publiek wordt bij binnenkomst in drie groepen verdeeld middels speciale isla® pastilles led-armbandjes en zal onder leiding van “Pretty in Pink circusdirecteur” Danny de Munk een greep doen naar het record.

Na drie uitverkochte avonden zullen ruim 200.000 mensen canon hebben gezongen en een heel stevig wereldrecord hebben gevestigd. Niet voor niets, ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’!

Meer informatie:
www.isla.nu/recordpoging of via tamara.neeteson@salveo-pharma.nl


Deel dit bericht:


Careality