Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
29 mei 2018

Opening gloednieuwe Etos in Stiens op 6 juni

Woensdag 6 juni gaat aan de Withuisterweg in Stiens de gloednieuwe Etos van de ondernemersfamilie Wassenaar open. De winkel is ingericht volgens het allerlaatste concept: modern, lekker licht en overzichtelijk. Om 9 uur vindt de opening plaats, met allerlei leuke acties. De festiviteiten worden afgesloten met een beautyevenement op zaterdag 9 juni. Dan is er in de winkel een visagist aanwezig bij wie klanten persoonlijk advies kunnen inwinnen. “Wie wil, kan ook gratis een makeover krijgen”, zegt Josefine Wassenaar. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

De nieuwe Etos vervangt de oude vestiging aan de Withuisterweg en komt in het pand van de oude Friesland Bank naast Albert Heijn. De blikvanger van de winkel is de grote beauty- en geurenafdeling waar klanten uitgebreide keuze hebben, ook uit nieuwe merken. Inspiratie opdoen voor een andere look kan er gemakkelijk. Overal hangen tips en medewerkers laten via een touch up zien hoe een klant zelf een make-upproduct kan toepassen. De Etos in Stiens heeft tevens een groot aanbod van gezondheidsproducten, cadeauartikelen en leuke accessoires zoals sjaals en tassen. Er is voor elke portemonnee ruime keuze. De dagelijkse leiding is ook in de nieuwe winkel in handen van Ytje de Vries en Detty van Althuis.

Duurzaam
In het pand van de nieuwe Etos zijn diverse energiebesparende maatregelen toegepast. De verlichting bestaat uit LED en er is een warmteterugwinsysteem. Ook de buurwinkels Albert Heijn en Gall & Gall, die van dezelfde ondernemersfamilie zijn, worden straks duurzaam en met respect voor het milieu vernieuwd. In het najaar van 2018 is dat allemaal achter de rug en komt er een groot openingsfeest. “Natuurlijk doet onze Etos gezellig aan alle festiviteiten mee”, aldus Hetty Wassenaar.


Deel dit bericht:


Careality