Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 juni 2018

Mediphos OTC Consumer Health neemt Herbapharm over

In navolging van de gefaseerde overname van de activiteiten van Trophax OTC B.V. heeft Mediphos OTC Consumer Health B.V. per 8 juni alle eigen merken en de distributierechten overgenomen van Herbapharm B.V. Dit schrijft Mediphos OTC in een persbericht aan Careality.

Mediphos OTC maakt onderdeel uit van Mediphos Group B.V in Renkum en is in 2018 gestart als leverancier van o.a. gezondheids- en verzorgings-
producten voor consumenten die kwaliteit, innovatie en duurzaamheid naast een goede werking belangrijk vinden. Mediphos OTC is een zusterfirma van Mediphos Medical Supplies B.V., één van de grootste onafhankelijke distributeurs van humane in-vitro diagnostica, welke alle back-office diensten verzorgt. Mediphos is ISO gecertificeerd.

De overname van Herbapharm past in de toekomstplannen van Mediphos OTC om een middelgrote speler in Nederland en Europa te worden in de markt van consumenten gezondheids-, lichaamsverzorging en beschermings producten. De onderstaande merken worden ondergebracht bij Mediphos OTC:

• Ecodenta ecologische tandpasta’s o.a: whitening black charcoal tandpasta
• Emdee orthopedische,- en sport ondersteunende brace’s, tapes en compressie supports.
• Believ’in Unicorns haarverzorging en badproducten
• Mama Sopa nieuwe zeeplijn i.s.m. Simavi: Bubbels voor het goede doel!
• Proraso brede lijn van scheerproducten voor mannen
• Marseille, La Florentina, zepen met bijzondere producteigenschappen

De merken Stones, Morlage & Yorke, Alighiero Campostrini, Bronnley, Bodyfarm en alle groothandelsactiviteiten voor parfums en overige bad en bodyproducten zullen worden voortgezet onder de naam Herbapharm, welke sinds 1980 bekendheid heeft verworven in de drogisterijmarkt.

Hans Weerheim en Remco Werkman, die de laatste jaren het management van Herbapharm hebben uitgevoerd gaan mee en zullen zorgdragen dat afspraken, contacten etc worden gecontinueerd waardoor de leveringen vanuit Renkum zo naadloos mogelijk over kunnen gaan. Telefoon, fax en e-mail contacten zullen per 8 juni worden doorgezet naar de Customer Service afdeling van Mediphos OTC.

Bent u geïnteresseerd geraakt, dan kunt u contact opnemen met Mediphos OTC Consumer Health B.V., Industrieweg 12b, 6871 KA in Renkum, tel. nr. 0317 351 838.

U kunt uiteraard ook mailen via info@mediphos-otc.com. Contactpersoon René van der Mark.


Deel dit bericht:


Careality