Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 juni 2018

Gloednieuwe Etos opent in Hoek van Holland

Vanaf woensdag 4 juli kunnen inwoners van Hoek van Holland terecht bij Etos in hun eigen buurt. Om 8.00 uur gaan de deuren van de gloednieuwe winkel open. Het wordt een feestelijke gebeurtenis met allerlei leuke acties. De openingsfestiviteiten duren tot en met zaterdag 7 juli; op die dag is er een beautyevenement in de winkel. Klanten kunnen dan vrijblijvend advies bij de visagist inwinnen. Wie wil, kan ook gratis een makeover krijgen. Zo schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

De nieuwe Etos is van ondernemer Cees Weernekers en zit in het voormalige pand van Marskramer aan de Prins Hendrikstaat. In het ernaast gelegen pand is Albert Heijn gevestigd; die winkel heeft Weernekers per 18 juni 2018 overgenomen van de familie Meershoek. Er is de afgelopen weken hard gewerkt aan de Etos. “Maar het resultaat mag er zijn! Onze Etos is ingericht volgens het allerlaatste concept. Alles is lekker licht, ruim en eigentijds”, aldus Robert Kramer, adjunct directeur Weernekers holding.

In de Hoek van Hollandse Etos vinden klanten een mooie beauty- en geurenafdeling, met keuze uit een groot aantal merken. Inspiratie voor een nieuwe look opdoen kan er gemakkelijk; overal hangen tips voor andere stijlen en medewerkers geven er graag advies over. De winkel heeft ook een uitgebreid aanbod van gezondheidsproducten, cadeauartikelen en van alles voor de baby. Er is voor elke portemonnee ruime keuze. Het team van de nieuwe winkel bestaat uit acht medewerkers die worden begeleid door het managementteam van Weernekers supermarkten Hoek van Holland. “Namens het team nodig ik iedereen uit om onze winkel te bezoeken”, zegt Robert Kramer. “Kom gezellig langs, we zijn benieuwd naar uw reactie.”


Deel dit bericht:


Careality