Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
2 juli 2018

Ludieke actie Byron Bay Suncare & Tim Douwsma: “Smeer je in met Tim!”

Tim Douwsma heeft, in samenwerking met Byron Bay Suncare, vorige week donderdag massaal mensen ingesmeerd op het strand in Scheveningen. Met deze ludieke insmeeractie hoopt Byron Bay iedereen (vooral jongeren die nog lang met hun huidje moeten doen) nog een keer te attenderen op hoe schadelijk de zon kan zijn en hoe belangrijk het is om je goed in te smeren. Zo schrijft leverancier Caresse Cosmetics in een persbericht aan Careality.

Het is bijna vakantie, de zon schijnt weer volop en we gaan met z’n alle massaal naar het strand. Als het aan Byron Bay Suncare ligt betekend dat: smeren geblazen! De zomer is hier en Byron Bay Suncare wil iedereen nog een keer erop attenderen hoe schadelijk de zon kan zijn en hoe belangrijk het is om je goed in te smeren. Niet alleen als je gaat bakken op het strand, maar ook als je op een zonnige dag wat langer buiten bent. Huidkanker is een van de meest voorkomende vorm van kanker, als de milde variant wordt meegeteld. Daarom is het onwijs belangrijk om je goed in te smeren tegen de zon, om verbranding te voorkomen.

Nu is er maar één brandende vraag: ‘Word ik dan nog wel bruin als ik mij met een hoge factor insmeer?’ Daar hoef je je gelukkig geen zorgen over te maken! Je wordt zeker net zo bruin; het duurt alleen iets langer. Maar door je goed in te smeren, heb je wel weer minder kans op huidkanker en vroegtijdige rimpels. Dat is veel belangrijker!

Daarom de boodschap van Byron Bay Suncare: ga verstandig met de zon om! Blijf lekker, en vooral veel, smeren. Er is niks mis met de zon, maar bescherm jezelf tegen overmatige blootstelling van de UVA en UVB-stralingen. Dan kun je extra lang genieten van het heerlijke
zomerzonnetje.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality