Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 juli 2018

Brabants gezellig bij vernieuwde Etos Rompertpassage in Den Bosch

Op woensdag 11 juli gaat in de Bossche wijk De Rompert de compleet vernieuwde Etos open. Om 9 uur wordt het lintje doorgeknipt en begint er een gezellig feestje. Iedereen is van harte welkom om de heropening mee te maken. “We trakteren op gratis producten en er zijn leuke acties”, vertelt winkelmanager Wanda Steenbekkers. “We maken er een gezellig Brabants feestje van.” De festiviteiten in de openingsweek eindigen op zaterdag 14 juli met een beautyevenement. Dan kunnen klanten bij de visagist persoonlijk advies inwinnen en gratis een makeover krijgen. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Voorheen was Etos-Rompertpassage gevestigd in twee panden, nu in één. De vernieuwde winkel is weliswaar iets kleiner, maar oogt dankzij een slimme indeling lekker ruim. Op de mooie beauty- en geurenafdeling hebben klanten keuze uit bekende en nieuwe merken. Je kunt er goed inspiratie opdoen voor een nieuwe look. Ook geven de medewerkers hierover graag advies en laten via een touch up zien hoe je zo’n nieuwe look zelf kunt toepassen. De winkel heeft tevens een groot assortiment gezondheidsproducten en van alles voor de baby. Voor elke portemonnee is er ruime keuze. “Ook in de vernieuwde Etos hangt een gemoedelijke sfeer. Het is bij ons gewoon Brabants gezellig”, aldus Wanda Steenbekkers.


Deel dit bericht:


Careality