Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 juli 2018

Boek: Eet beter in 28 dagen, met huisarts Tamara de Weijer

De helft van de Nederlanders kampt met overgewicht of obesitas. Zo blijkt uit de cijfers die het CBS en RIVM gisteren naar buiten brachten. Een ongezonde leefstijl ligt hier vaak aan ten grondslag. Hoogste tijd om meer bewustwording omtrent onze voedselinname. Het eerste boek  van huisarts Tamara de Weijer komt dus als geroepen. Een basisvoedingsboek met begrijpelijke (achtergrond) informatie over voeding en tal van makkelijke recepten en weekmenu’s. Het boek is vanaf 4 september beschikbaar. Dit schrijft Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Jarenlange ervaring
Als onafhankelijk huisarts heeft Tamara afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar de effecten van voeding op (chronische) aandoeningen, denk hierbij aan onder andere diabetes type 2 en hoge bloeddruk. Ook helpt zij in haar eigen praktijk veel patiënten gezonder en fitter te worden door goed te kijken naar het voedingspatroon en hun leefstijl. Geen pillen maar paprika is haar motto geworden. Haar opgedane kennis heeft zij nu gebundeld in een praktisch en toegankelijk boek boordevol toepasbare informatie en (makkelijke) recepten.

Beginnen en volhouden
In het boek Eet beter in 28 dagen deelt Tamara onder andere haar eigen verhaal en ervaringen uit haar praktijk. Verder lees je in het boek alles over de effecten van voeding op het lichaam, onderbouwd met wetenschappelijke inzichten die op een begrijpelijke wijze worden uitgelegd. Je krijgt tips over het starten met een nieuwe leefstijl, en misschien nog belangrijker het volhouden hiervan. En uiteraard veel recepten en weekmenu’s voor snelle, makkelijke en vooral lekkere maaltijden. Met producten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.

‘Tamara is naast huisarts gespecialiseerd in het terugdraaien van Diabetes type 2. Ze heeft een patiënt die 20 jaar lang insuline gespoten heeft binnen 6 dagen (!) van de spuit afgeholpen. Deze topper gaat ons helpen.’ – Rob Baan, eigenaar Koppert Cress, bedrijf in microgroenten.

Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer | Met makkelijke en snelle recepten & weekmenu’s |
Tamara de Weijer| ISBN 9789021568997| € 20,- | verschijnt 4 september 2018


Deel dit bericht:


Careality