Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 juli 2018

Ondernemersechtpaar Entius begint Etos in Amsterdamse Molenwijk

Vanaf 18 juli kunnen inwoners van de Amsterdamse Molenwijk terecht bij Etos in hun buurt. De winkel is van het ondernemersechtpaar Entius dat in het winkelcentrum al een drogisterij heeft. “We gaan in ons pand, met dezelfde medewerkers en natuurlijk onze persoonlijke service, verder met Etos”, vertelt Josefien Entius. Woensdag 18 juli, 9 uur, is de feestelijke opening. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. “Er staan lekkere hapjes klaar, we trakteren op gratis producten en er zijn leuke acties.” Zo meldt Etos in een persbericht aan Careality.

De openingsfestiviteiten duren tot en met zaterdag 21 juli. Op die dag organiseert de nieuwe Etos in Molenwijk een beautyevenement. Klanten kunnen bij de visagist persoonlijk advies inwinnen en gratis een make-over krijgen.

Nieuwe look
Een flinke verbouwing maakte van het oude pand van Entius een eigentijdse, ruim opgezette Etos. De blikvanger is de mooie beauty- en geurenafdeling waar je prima inspiratie op kunt doen voor een nieuwe look. Er hangen overal tips. Ook geven de medewerkers graag advies en laten via een touch up zien hoe je zo’n nieuwe look zelf kunt toepassen. Kees Entius: “Verder bieden we een groot aantal producten voor de gezondheid en dagelijkse verzorging, van alles voor de baby en de leukste cadeautjes. Allerlei voor onze klanten vertrouwde producten zoals Eyelove Brillen en steunbandages van Uriel zijn uiteraard ook in onze nieuwe winkel te vinden.”

Jubileumfeest
Dit jaar bestaat de Molenwijk 50 jaar, en dat jubileum wordt in het winkelcentrum uitgebreid gevierd. De festiviteiten starten na de grote vakantie, in september. Uiteraard is het in de nieuwe Etos ook extra gezellig. Bovendien zitten Kees en Josefien Entius dan precies 20 jaar in het drogistenvak. Het ondernemersechtpaar laat dit jubileum niet ongemerkt voorbijgaan. “Hoe we dat gaan vieren, weten we nu nog niet”, zegt Josefien Entius. “Maar dat we dit samen met onze klanten gaan doen, daar kun je op rekenen.” Op de Facebookpagina van Etos Molenwijk komt hierover informatie te staan.

 


Deel dit bericht:


Careality