Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 juli 2018

Dr. Fix nu bij Holland Pharma

Sinds kort is het hele assortiment van Dr. Fix verkrijgbaar bij Holland Pharma. Het Dr. Fix assortiment bevat producten speciaal voor de intensieve verzorging van de huid van de handen en voeten, plus een aantal specifieke middelen voor spieren, lippen, ellebogen en bij waterwratjes. Dit meldt Holland Pharma in een persbericht aan Careality.

Dr. Fix Feet
De huid van de voeten is twee keer zo dik als de rest van de huid. Voeten dragen dan ook het hele lichaamsgewicht en tijdens het hardlopen of een andere intensieve training dragen ze zelfs driemaal ons lichaamsgewicht. Het gevolg is dat door deze “extra” druk vervelende voetongemakken kunnen ontstaan. Met de Dr. Fix voetverzorgingslijn verdwijnen voetongemakken zoals; schimmelnagels, droge huid, hielspoor en eelt.

Het is belangrijk om de voeten het hele jaar door goed te verzorgen, waardoor voetklachten en soms ook een bezoek naar de pedicure voorkomen kunnen worden. Met de producten van Dr. Fix verzorgt en verwent u de voeten het hele jaar door, zodat ze altijd gezien mogen worden, zacht aanvoelen en goed verzorgd zijn!

Dr. Fix Hands
Wanneer uw handen er goed verzorgd uitzien, zal dit een handje helpen bij het maken van een goede eerste indruk. De Dr. Fix handverzorgingslijn heeft producten voor een droge huid en tintelende of koude handen. Stralende handen en mooie, sterke, nagels- en nagelriemen behoren nu voor iedereen tot de mogelijkheden!

Dr. Fix General
Soms heeft de huid wat extra aandacht nodig. Dr. Fix heeft een aantal producten voor de verzorging en het herstel van de huid bij kapotte en droge ellebogen, gesprongen of droge mondhoeken. De Dr. Fix waterwratjespen helpt bij de behandeling van waterwratjes en is makkelijk te doseren met de speciale aanstip-pen. De bijzondere samenstelling van Dr. Fix Spierolie heeft een natuurlijke en krachtige werking, wat bijdraagt aan een snelle verbetering van gevoelige spieren.

Wilt u meer weten over de producten van Dr. Fix? Kijk dan op Hollandpharma.nl


Deel dit bericht:


Careality