Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 juli 2018

Heropeningen DA-drogisterij parfumerieën

D.I.O.-drogisterij Westerwolde in Vlagtwedde, Yvonne in Eindhoven, Oud-Rijswijk in Rijswijk en Mets op Texel kregen al eerder de DA look-and-feel. Vanaf 5 juli is de eerste club van zeven eigen D.I.O.-winkels omgetoverd naar DA. Dit schrijft de Nederlandse Drogisterij Service (NDS) in een persbericht aan Careality.

Tezamen met de heropening van DA-drogisterij en MOOI-parfumerie van Zessen in Alblasserdam kleurt Nederland daarmee fris magenta-roze. De eerste stap op weg naar de vorming van zelfstandige DA-drogisten is hiermee gezet.

Wij feliciteren de ondernemers met deze nieuwe professionele uitstraling!

Opening 
De directie opende feestelijk de nieuwe drogisterijen met het doorknippen van het lint en taart voor de enthousiaste klanten!


Deel dit bericht:


Careality