Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 juli 2018

Ruud van Munster commercieel directeur bij NDS

Per 15 augustus verwelkomt Nederlandse Drogisterij Service (NDS) Ruud van Munster als commercieel directeur. NDS heeft de ambitie om de DA-franchiseformule te laten groeien, met het accent op het gezondheidsdomein. Ruud gaat hier invulling aan geven door professionalisering van het commercieel beleid. Met de benoeming van Ruud van Munster versterkt NDS het directieteam om daarmee de ambitie waar te kunnen maken.

Ruud heeft na zijn studie bedrijfskundige economie onder meer bij KPN/TNT Post gewerkt. Daarna bekleedde hij ruim tien jaar internationale posities bij Shell Retail. Aansluitend had hij verschillende directiefuncties in de autoretailmarkt tot hij twee jaar geleden overstapte naar supermarktconcern Detailresult. Hier is Ruud als lid van het groepsdirectieteam verantwoordelijk voor alle merk- en marketingactiviteiten voor Dirk van den Broek en Dekamarkt. Directie en medewerkers NDS wensen Ruud alle succes toe in zijn nieuwe rol.


Deel dit bericht:


Careality