Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 juli 2018

Boek: Het nieuwe Vegalicious, met meer dan 200 vegatarische recepten

Het nieuwe Vegalicious is terug, deze keer als mooi geprijsde paperback. De opvolger van Vegalicious van Alice Hart is dé feelgoodbijbel voor de groeiende groep vegetariërs en flexitariërs met meer dan 200 heerlijke vegetarische recepten. Dit schrijft Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

In Het nieuwe Vegalicious verrast Alice Hart weer met meer dan 200(!) vegetarische gerechten die bewijzen dat een maaltijd zonder vlees of vis heerlijk, gezond en voedzaam is. Van ontbijt tot raw food, koken voor je vrienden, granen, diners en toetjes, en boordevol informatie over vegetarisch eten. Dit is de feelgood-foodbijbel van nu!

Alice Hart heeft drie kookboeken geschreven, en publiceert over eten in o.a. The New York Times, The Guardian en The Times. Ze reist heel de wereld over en verwerkt de internationale food-inspiratie in haar recepten. Momenteel werkt ze aan het opzetten van haar eigen kookschool.

Het nieuwe Vegalicious | Alice Hart |
ISBN: 9789021569567 | € 15,- |
Verschijningsdatum: 24-07-2018.


Deel dit bericht:


Careality