Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 augustus 2018

Introductie NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert gezichtsreinigingslijn

Van een ‘no make-up make-uplook’ naar een ‘femme-fatale full-glam look’ voor een feestelijke avond. NIVEA introduceert het ideale product voor al jouw make-up experimenten: NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert, de expert in het verwijderen van make-up. Bij het gebruik van make-up is het belangrijk dat de huid goed gereinigd wordt. Vandaar dat deze nieuwe gezichtsreinigingslijn mild maar effectief hardnekkige en waterproof make-up verwijdert, zonder een laagje achter te laten, waardoor de huid kan blijven ademen. Dat meldt producent/leverancier Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Milde, effectieve reiniging
De verfrissende gezichtsreinigingslijn met unieke micellair-technologie, is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van hardnekkige en waterproof make-up. Micellen zijn microscopisch kleine oliemoleculen, ingekapseld in water, die een magnetische werking als eigenschap hebben. Dankzij deze magnetische werking worden vuildeeltjes, make-up en overtollig talg grondig maar zacht verwijderd, zonder een laagje op de huid achter te laten. Het resultaat is een schone huid die kan ademen.

Unieke Micellair Technologie met Zwarte en Groene Thee-extract
De nieuwe range bestaat uit NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Reinigingsdoekjes, NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Eye Make-up Remover en NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Micellair Water (200 ml & 400 ml).  De formule in de NIVEA MicellAIR SKIN BREATHE is tweefasig; de fles dient kort te worden geschud, waardoor de extra toegevoegde, hoog geconcentreerde droge olie wordt gecombineerd met het micellair water, hetgeen de formule activeert.

NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Micellair Water (200 ml): €5,49
NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Micellair Water (400 ml): €7,99
NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Eye Make-up Remover (125 ml): €6,99
NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Reinigingsdoekjes (20 stuks):  €3,99


Deel dit bericht:


Careality