Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 augustus 2018

Natural Calm magnesium

Natural Calm magnesium is een magnesium in poedervorm welke je in een handomdraai omzet in een verfrissend magnesiumdrankje. Het poeder, ook wel magnesium citraat genoemd, ondersteunt een gebalanceerde magnesium spiegel, helpt bij vermoeidheid en is goed voor de spieren en het zenuwstelsel.

In tegenstelling tot andere magnesium varianten is Natural Calm magnesium citraat  geïoniseerd volgens een gepatenteerd proces. Dit houdt in dat het magnesium poeder zeer fijn wordt gemaakt, waardoor het beter en sneller wordt opgenomen door het lichaam. Het geheim van Natural Calm magnesium!

Op dit moment is Natural Calm verkrijgbaar in 5 verschillende smaken: Original, Lemon, Orange, Cherry en Raspberry-Lemon. Bent u benieuwd naar Natural Calm, wilt u meer informatie of wilt u ons product eens uitproberen? Neem dan een kijkje op de website: www.naturalcalmmagnesium.nl. Hier vindt u alle informatie over Natural Calm Magnesium en kunt u een bestelling plaatsen in de webshop.

Daarnaast is Natural Calm ook te verkrijgen bij diverse Natuurvoedingswinkels en Drogisterijen.

 

 


Deel dit bericht:


Careality