Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
31 augustus 2018

Nu ook telefonisch avondspreekuur van Stichting DID

Heb je vragen over Duurzame Inzetbaarheid? En komt het overdag niet uit om ons te bereiken? Maak dan gebruik van de nieuwste dienst van stichting DID: het wekelijkse telefonische avondspreekuur. Want vanaf 1 september 2018 zit DID-adviseur Jantien Meeuwsen (foto) ook op de woensdagavond voor je klaar.

Woensdagavond: DID-spreekuur
In dit wekelijkse telefonische spreekuur kun je terecht met al je vragen met betrekking tot Duurzame Inzetbaarheid. En aangezien dit spreekuur in de (woensdag)avond is, tussen 19:30-21:00u, kan het mooi buiten werktijd.

Veel gestelde vragen aan DID
Denk je wel eens na over jouw duurzame inzetbaarheid? DID kan je bijvoorbeeld helpen met de volgende onderwerpen:

-Ik wil mij verder ontwikkelen, maar weet niet hoe. Hoe kom ik verder?
-Ik ben al enige tijd ziek en terugkeren is moeilijk. Hebben jullie advies?
-Ik denk dat ik wel meer kan toevoegen aan onze winkel. Hebben jullie ideeën voor me?
-Ik wil wel wat aan mijn gezondheid doen, maar de verzekeraar betaalt niet mee. Kunnen jullie iets betekenen?
-Ik wil een gesprek aan met mijn werkgever of medewerker over Duurzame Inzetbaarheid. Hoe pak ik dat aan?

Het telefonisch spreekuur op een rij:
-Wanneer: elke woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur
-Waarom: voor al je vragen met betrekking tot Duurzame Inzetbaarheid
-Voor wie: voor werkgevers én medewerkers in de zelfstandige drogisterijbranche

Dus ben je een zelfstandige drogisterij-ondernemer of werk je daar? Dan kun je gebruik maken van deze extra hulplijn. Jantien is bereikbaar op 06-41788494. DID blijft uiteraard ook tijdens kantoortijden bereikbaar.

Over stichting DID
Stichting DID is in 2013 opgericht met als doel ervoor te zorgen dat medewerkers in de zelfstandige drogisterijbranche op een plezierige en gezonde manier aan het werk kunnen blijven tot aan hun pensioen – binnen of buiten de branche. DID is een samenwerkingsverband van werkgeversorganisatie Koninklijke Nederlandse Drogisten Bond (KNDB) en werknemersorganisatie CNV Vakmensen.


Deel dit bericht:


Careality