Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 september 2018

NIVEA lanceert NIVEA Q10 Power

Vrouwen zijn sterren in het balanceren van privé en werk. Ze rennen van de ene meeting naar de volgende strakke deadline en proberen naast hun werk en gezin ook nog te sporten en gezond te leven. Ze motiveren en inspireren elkaar en kunnen als geen ander multitasken. Women run the world! Dit is waarom ze graag een gezichts-
verzorgingsproduct willen dat hun innerlijke kracht ondersteunt. NIVEA introduceert daarom NIVEA Q10 Power: dé perfecte bondgenoot voor anti-rimpelverzorging! De nieuwe lijn, met het cel-actieve Q10 en een hoog geconcen-
treerde dosis creatine, stimuleert de huideigen collageen productie en biedt effectieve gezichtsverzorging. De huid ziet er steviger uit en rimpels worden zichtbaar verminderd in twee weken. Resultaat: een mooie, gezond uitziende huid. Dit schrijft Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Energieboosters
Q10 en creatine zijn krachtige, actieve stoffen die van nature in de huid voorkomen. Het co-enzym Q10 stimuleert de energieproductie in onze huidcellen. Daarnaast bestrijdt Q10 als antioxidant de vrije radicalen zowel binnen als buiten de huidcellen. Vrije radicalen zijn stofjes die celbeschadiging veroorzaken en huidveroudering versnellen. Naast Q10 is ook creatine een energiebooster voor de huid. Het ingrediënt stimuleert de celvernieuwing en de productie van collageen. Daarbij reguleert creatine het vochtniveau van de huid. Naarmate we ouder worden nemen deze stoffen in de huid af, waardoor de huid minder energie heeft om te regenereren en na verloop van tijd vatbaarder wordt voor lijntjes en rimpels.  NIVEA Q10 Power vult de voorraad van deze stoffen aan en ondersteunt bij de regeneratie van de huid. Het resultaat is een zichtbaar zachte, gladde en stevige huid.


Deel dit bericht:


Careality