Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 september 2018

Groothandel E-commerce Event 2018: maak B2B e-commerce succesvol

B2B e-commerce groeit en zakelijke inkopers oriënteren zich én kopen steeds vaker online. Gebleken is zelfs dat meer dan 50% van de B2B klanten verwacht in ieder geval de helft van hun bestellingen online te gaan doen. Hierop zijn groothandels, fabrikanten en andere B2B leveranciers lang niet altijd voorbereid. Tijdens het Groothandel E-commerce Event op donderdag 25 oktober 2018 (13.00 uur – 18.00 uur) in het Erasmus Centre for Entrepreneurship in Rotterdam, kunnen zij alle kennis opdoen die nodig is om hun e-commerce omzet te verdubbelen en succesvol aan de slag te gaan met B2B e-commerce. Zo meldt organisator H1 in een persbericht aan Careality.

Door de veranderingen die plaatsvinden in de business to business markt, zijn leveranciers genoodzaakt mee te bewegen. Zakelijke inkopers willen snel en gemakkelijk hun aankopen online kunnen doen, dus een geoptimaliseerde webshop is van belang. Hoe start je met online verkopen? Hoe kun je processen verbeteren? Wat zijn valkuilen en wat zijn kansen die je moet grijpen?

“We zien dat groothandels hun online verkoopkanaal – áls ze dat hebben – vaak nog niet optimaal benutten. Dat is natuurlijk doodzonde. Tijdens het Groothandel E-commerce Event inspireren we bezoekers om aan de slag te gaan met B2B e-commerce. We zijn pas tevreden als het zo praktisch is dat ze de volgende dag de gekregen tips al toe kunnen passen!” zegt Michel Willems, organisator van het evenement.

Het Groothandel E-commerce Event is gratis voor ondernemers en medewerkers van groothandels, merken, fabrikanten, importeurs en distributeurs en wordt voor de tweede keer georganiseerd door het Rotterdamse webdevelopmentbureau H1. De eerste editie vond plaats in november 2017.

Tijdens het Groothandel E-commerce Event zullen verschillende experts het publiek concrete cases voorschotelen en hun ervaringen delen. Daarnaast zijn er tijdens het evenement kennissessies die gericht zijn op de uitdagingen die worden ervaren binnen de doelgroep.

Aanmelden kan via www.groothandelevent.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over het evenement, de sprekers en het programma. Het Groothandel E-commerce Event vindt plaats in het Erasmus Centre for Entrepreneurship in de Rotterdam Science Tower (Marconistraat 16).


Deel dit bericht:


Careality