Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 september 2018

Louis Widmer introduceert de Rijke Nachtcrème

Met de intensieve Anti-Aging lijn biedt Louis Widmer speciale verzorgingsproducten voor een rijpere huid. Deze producten hydrateren intensief, verminderen rimpels en vertragen de veroudering van de huid. Dit schrijft de leverancier in een persbericht aan Careality.

In de nieuwe Rijke Nachtcrème combineert Louis Widmer Hyaluronzuur met een korte keten en een lange keten. Hyaluronzuur met een korte keten brengt als collageenversterker in de huid meer veerkracht en verbetert de elasticiteit en de vochtbalans. Hyaluronzuur met een lange keten vormt een beschermende film en zorgt ervoor dat de huid zacht aanvoelt.

Louis Widmer Rijke Nachtcrème (50 ml), euro 34,50.


Deel dit bericht:


Careality