Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 september 2018

Etos in het w.c. Elshofpassage in Duiven wordt verbouwd

Etos in het Duivense winkelcentrum Elshofpassage wordt ingrijpend verbouwd. De winkel krijgt een indeling en inrichting volgens het allerlaatste concept. Etos gaat woensdag 19 september om 10 uur weer open. Het ondernemersechtpaar Elze (blauwe sjaal) en Henk Venselaar en hun medewerkers nodigen iedereen uit om langs te komen. “Onze winkel is prachtig geworden. Om dat te vieren zijn er leuke activiteiten en trakteren we op gratis producten”, zegt Elze Venselaar.

Zolang de voorraad krijgen klanten in de openingsweek bij besteding vanaf 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk. Bij besteding vanaf 15 euro geeft de winkel een handige big shopper weg. De openingsweek wordt op zaterdag 22 september afgesloten met een beautyevenement. Klanten kunnen bij de visagist persoonlijk advies inwinnen en gratis een makeover krijgen.

Begrip in Elshofpassage
Elze en Henk Venselaar startten zo’n zeven jaar geleden hun Etos in Duiven. De winkel werd al snel een begrip in Elshofpassage; de klanten komen er graag. Met de verbouwde winkel kan het echtpaar nog meer assortiment en service bieden. Er zijn producten voor de gezondheid en de dagelijkse verzorging, leuke cadeautjes en van alles voor de baby. “We hebben een moderne beautyafdeling, met keuze uit bekende en nieuwe merken. Uiteraard geven we graag advies en laten we via een snelle touch up zien hoe je zelf een product kunt toepassen”, aldus Elze Venselaar.


Deel dit bericht:


Careality