Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 september 2018

Rode make-upproducten van IDUN Minerals

Na een zinderende zomer, worden de dagen stilaan weer korter. De bladeren aan de bomen en struiken transformeren van diverse kleuren groen in het gevarieerde kleurenpalet van de herfst en bedekken het landschap met een kleurrijke deken. Matte roodtinten voor de lippen en fonkelend rood voor de nagels vieren hoogtij dit najaar. De collectie minerale make-up van IDUN Minerals sluit hierop naadloos aan met een aantal rode make-upproducten die de lippen en nagels transformeren tot flamboyante blikvangers. Dit meldt IDUN in een persbericht aan Careality.

IDUN Minerals is een uitgebreide collectie op basis van 100% puur gezuiverde minerale make-up, geschikt voor alle huidtypes. Dat geldt ook voor de gevoelige, hyper-allergische huid en voor lenzendragers. De producten zijn in Zweden ontwikkeld door een team van vooraanstaande wetenschappers en huidexperts. IDUN Minerals bestaat uit minerale poeders, vloeibare foundations, concealers, blushers, bronzers, lipglosses, lipsticks, oogschaduwen, mascara’s, oog-en wenkbrauwpotloden, nagellakken en luxe make-upkwasten.

– Aardbeienrood voor de lippen met de IDUN Minerals Lipstick ‘Jordgubb’
– Dé perfecte rode lipcontour met de IDUN Minerals Lipliner ‘Anita’
– Nagels als fonkelende rode edelstenen met IDUN Minerals Nail Polishes ‘Jaspis’ en ‘Rubin’

Verzorgende en veilige texturen op basis van de ‘5-Free Formula’
De ‘5-Free Formula’ betekent dat alle IDUN Minerals nagellakken zijn ontwikkeld zónder de vijf schadelijke ingrediënten tolueen, dibutylftalaat, formaldehyde, formaldehyde hars en kamfer. Deze worden in de productie van diverse nagellakmerken nog wel steeds worden toegepast.

Distributie en verkoopprijzen
De producten van IDUN Minerals worden in de Benelux op de markt gedistribueerd door Nibevo International in Budel en vanaf 1 oktober 2018 bij Cosinta Service B.V. in Zoetermeer.

Advies verkoopprijzen:
– IDUN Minerals Matte Lipstick ‘Jordbubb’                 € 19,95
– IDUN Minerals Lipliner ‘Anita’                                     € 17,95
– IDUN Minerals nail Polishes ‘Jaspis’en ‘Rubin’        € 9,95/stuk

 Deze nieuwe producten van IDUN Minerals zijn verkrijgbaar vanaf heden.

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen is er de website: www.idunminerals.nl


Deel dit bericht:


Careality