Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 september 2018

Vernieuwde Etos Elandstraat in Den Haag ruim en modern

Woensdag 26 september wordt het extra gezellig in het Haagsche Zeeheldenkwartier. Om 15.00 uur gaat in het complex aan de Elandstraat een prachtige, vernieuwde Etos open; gelijktijdig met de eveneens verbouwde Albert Heijn XL en Gall & Gall. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. “Speciaal vanwege de heropening zijn er in onze Etos leuke acties en trakteren we op gratis producten”, vertelt winkelmanager Sarah Meijer. “Op zaterdag 29 september is er een beautyevenement. Klanten kunnen dan gratis een persoonlijk advies en een makeover krijgen.” Zo schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

De vernieuwde Etos is ruim van opzet en ingericht volgens de allerlaatste formule. Op de moderne beautyafdeling, met keuze uit bekende en nieuwe merken, vind je volop inspiratie. Overal hangen tips voor een compleet andere look. “Uiteraard geven we graag advies en laten we via een snelle touch up zien hoe je zelf een product kunt toepassen”, zegt Sarah Meijer. Etos biedt een groot en gevarieerd assortiment. Er zijn producten voor de gezondheid en de dagelijkse verzorging, luxe geuren, leuke cadeautjes en van alles voor de baby. De winkel bevindt zich in de passage van de Albert Heijn XL aan de Elandstraat en is elke dag open van 9.00 tot 22.00 uur.


Deel dit bericht:


Careality