Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 september 2018

Careality Care Awards 2019! Schrijf snel uw introductie in en maak kans op de prestigieuze Care award!

In maart 2019 worden alweer voor de vierde keer de Careality Care Awards uitgereikt. Deze branchebreed gedragen retailprijs benadrukt het sterk innovatieve karakter van de drogisterij.

Lezers van Careality en de vakjury bekronen met de Care Awards productinnovaties die waarde hebben toegevoegd aan een bepaalde categorie of de branche in het algemeen. Ook wordt er een Oeuvre Award toegekend aan een bedrijf dat een significante bijdrage heeft geleverd aan de positionering van de drogist. En met de Challenger Award bekroont de jury een nieuwkomer of een kleinere speler die een opvallende groei doormaakte of met innovatieve producten de categorie versterkte.
In de vakjury is van elke drogisterijformule een directielid of inkoopmanager vertegenwoordigd. Zij bepalen samen met hun inkoopafdeling en de andere deskundige juryleden de winnaars van de Care Awards.

De juryleden van de Careality Care Awards zijn:

  • Niek Schipper, buying director A.S. Watson Health & Beauty Benelux (juryvoorzitter)
  • Saskia Egas Reparaz, algemeen directeur Etos
  • Lisette Havermans, algemeen directeur NDS
  • Nico Alberts, oud-voorzitter Neprofarm en algemeen directeur Nicis
  • Remco de Haas, hoofd inkoop Holland Pharma
  • Frank Turksma, voorzitter KNDB
  • Joop Rutte, algemeen directeur info2action

Namens de gehele jury vragen wij u als leverancier om uw innovaties in 2018 in te schrijven. Voor deelname stuurt u een email naar redactie@careality.nl en wij zorgen dan dat u deze inschrijfformulieren per email ontvangt. In de novemberuitgave van Careality wordt de introductielijst gepubliceerd waaruit onze lezers hun favorieten kiezen. De stemmen van de lezers bepalen de 4 nominaties per categorie. Vervolgens bepaalt de vakjury wie de winnaars van 2019 worden.

Geef uw innovatie op en maak kans op de prestigieuze Care Award! Inschrijven kan tot 10 oktober a.s.


Deel dit bericht:


Careality