Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 september 2018

Zechsallsport®, pure magnesium power

Het nieuwe sportseizoen gaat weer van start en Nederland gaat weer massaal bewegen met uiteenlopende sporten en andere vormen van lichaamsbeweging. Sportblessures,waarbij spierpijn vaak de meest voorkomende klacht is, vragen om een effectieve behandeling en vooral een snelle verlichting. De producten van Zechsallsport®op basis van natuurzuivere, pure Magnesium en OptiMSM®zijn speciaal ontwikkeld om je lichaam na een flinke inspanning te verzorgen, sneller te laten herstellen én te vitaliseren. Dit schrijft leverancier Zechsall in Veendam in een persbericht aan Careality.

Magnesium speelt een vitale rol bij meer dan 300 belangrijke functies in ons lichaam. Niet voorniets wordt het ook wel het ‘anti-stress mineraal’ genoemd. Het werkt als een natuurlijke ontspanner voor lijf en leden en helpt je om mentaal geconcentreerd en scherp te blijven. Het is tevens betrokken bij de aanmaak van ATP, het stofje dat ons energie geeft. Maar het zorgt ook voor het ritme van je hart, houdt je spieren soepel en je botten sterk. (…)

De producten uit de Zechsallsport®-lijn zijn tevens verrijkt met OptiMSM®, dat de werking van het magnesium versterkt. OptiMSM®is de meest zuivere vorm van MSM (Methyl Sulfonyl Methaan)en is een organische zwavelverbinding. Zwavel staat op de vierde plaats van mineralen die ons lichaam in grote hoeveelheden nodig heeft. Het is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend dat we voldoende organisch zwavel binnenkrijgen, om alle processen in ons lichaam die dit nodig hebben te ondersteunen. Veel mensen en zeker sporters kunnen dus wel wat extra gebruiken om soepel te kunnen blijven bewegen. Zwavel is net als magnesium nodig voor honderden processen in ons lichaam. Zo bevordert het de aanmaak van kraakbeen en bindweefsel en is daarmee essentieel voor gezonde pezen en gewrichten. Extra MSM leidt verder tot een toename van de antioxidant glutathion en ondersteunt daarmee ons immuunsysteem. Daarbij is MSM een bekende ontstekingsremmer, waardoor schade aan de spieren wordt verminderd. (…)

Advies verkoopprijzen
– Zechsallsport Gel € 14,75/100 ml en € 44,75/500 ml
– Zechsallsport Flakes € 17,75/1 kg met 100g OptiMSM®

Voor meer informatie: www.zechsal.eu


Deel dit bericht:


Careality