Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 september 2018

Boek: Natuurlijk! Langer gezond. Voeding als medicijn voor een lang en energiek leven

Waarom gaat het lichaam haperen als we ouder worden? En kunnen we ook oud worden zonder uitpuilend medicijnkastje? Jazeker! In haar nieuwste boek Natuurlijk! Langer gezond laat Anne Marie Reuzenaar zien hoe. In dit informatieve kookboek kun je ontdekken hoe je minder goede genen te slim af kunt zijn en welvaartsziekten kunt voorkomen. Met het 10-stappenplan boordevol voeding- en leefstijltips én de ruim 120 heerlijke recepten kun je meteen aan de slag. Ook bespreekt Anne Marie 25 aandoeningen waarbij ze je laat zien hoe je voeding als medicijn kunt inzetten. Dit meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.
 
Als je gezond oud wil worden is het voorkomen van schade aan je cellen essentieel. Maar hoe doe je dat? En welk dieet houdt je jong? Het oerdieet, koolhydraatarmdieet, Mediterraandieet óf zijn er misschien wel meer dieetwegen die naar Rome leiden? In Natuurlijk! Langer gezond geeft Anne Marie Reuzenaar antwoord op deze vragen.

Ook geeft ze allerhande adviezen voor bijvoorbeeld het remmen van laaggradige ontstekingen, een goede vertering, ontgiften, een gezond brein, het verminderen van stress, een goede nachtrust en het in balans brengen van hormonen. De tien stappen waarin deze tips verwerkt zijn kunnen stuk voor stuk of door elkaar heen worden uitgevoerd. De lezer heeft de regie. 

Naast 120 heerlijke recepten en diverse week- en dagmenu’s vind je ook informatie over hoe je voeding als medicijn kunt inzetten bij aandoeningen als blaasontsteking, haaruitval, maagklachten, prostaatproblemen en dementie.
Een uniek kookboek waarin informatie en recepten elkaar aanvullen. Een must voor iedereen die op een natuurlijke manier gezond en energiek ouder wil worden.

Anne Marie Reuzenaar is orthomoleculair voedingsdeskundige en auteur. In de loop der jaren heeft ze diverse informatieve kookboeken (onder andere Zonder suiker) geschreven waar inmiddels al meer dan 100.000 exemplaren van zijn verkocht.

Natuurlijk! Langer gezond | Anne Marie Reuzenaar | ISBN: 9789021570563 | € 20,99 | Verschijndatum:26-9-2018 


Deel dit bericht:


Careality