Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 oktober 2018

Keune introduceert shampoo stick

Een vaste shampoo in een unieke twist-up stickvorm, perfect voor onderweg. Keune Haircosmetics breidt de 1922 by J.M. Keunelijn uit met een nieuw en innoverend product; de Shampoo Stick. Handig en effi ciënt tegelijkertijd, perfect voor de drukke man van deze tijd. Dit schrijft de leverancier in een persbericht aan Careality.

De productformule van de Shampoo Stick is mild, waardoor de stick perfect is voor dagelijks gebruik. De shampoo is verrijkt met provitamine B5 wat het haar verzorgt en hydrateert. Dankzij de handige twistup verpakking is deze vaste shampoo handig in het gebruik en ideaal voor op reis of in de sporttas.
Geen lekkende flessen meer!

Keune Shampoo Stick, 75ml euro 19,50.


Deel dit bericht:


Careality