Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 oktober 2018

Vernieuwde Etos Malden eigentijds en gezellig

Etos in het winkelcentrum van Malden is flink verbouwd en het resultaat mag er zijn. “Alles ziet er eigentijds en lekker licht uit. We zijn trots op onze vernieuwde Etos”, zegt winkelmanager Marlot Gerrits. Woensdag 10 oktober gaat de winkel om 9.00 uur weer open. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Speciaal ter gelegenheid van de heropening worden de klanten getrakteerd op gratis producten. Op zaterdag 13 oktober is er een beautyevenement waarbij een visagist je gratis een makeover geeft. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Etos in Malden is ingericht en ingedeeld volgens het allerlaatste concept. De winkel heeft een mooie beauty- en geurenafdeling. Daar heb je keuze uit veel merken en je vindt er ook tips voor een compleet andere look. Het aanbod van Etos is groot en gevarieerd. Er zijn producten voor de gezondheid en de dagelijkse verzorging, luxe geuren, leuke cadeautjes en van alles voor de baby. “Wat we uit de oude winkel hebben meegenomen is de gezellige, gemoedelijke sfeer. Wij geven graag persoonlijk advies over onze producten. Of het nu gaat om make-up of om een middel om de hoest te verzachten”, vertelt Marlot Gerrits. “We hopen iedereen snel weer te zien. Kom langs! We zijn benieuwd naar uw reactie.”


Deel dit bericht:


Careality