Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 oktober 2018

Meer magenta-roze in het Nederlandse straatbeeld

Met de opening van elf DA-drogisterijen kleurt Nederland vandaag magenta-roze! Afgelopen voorjaar bouwden de eerste ondernemers hun winkel om van D.I.O. naar DA. Drogisten in Uithoorn en Beekbergen volgden afgelopen weken. Met Tweelingstad in Harderwijk opent de volgende groep DA-drogisterijen in week 42 haar deuren.

Wat betekent dit voor de consument?
Nog meer plekken in Nederland waar de consument terecht kan voor alle dagelijkse gezondheidsvragen en voor deskundig advies. Dit betekent niet alleen hulp bij het maken van gezonde keuzes op het gebied van dagelijkse verzorging en gezondheid. Dit betekent ook een aanbod van kwalitatief goede producten van bekende merken en het DA-huismerk.

Uitbreiding DA-huismerk
DA werkt voortvarend aan nieuwe, kwalitatief goede producten tegen een voordelige prijs. De ondernemers van DA pakken in de herfst en daarmee het vitamineseizoen flink uit met de nieuwe vitaminelijn van het DA-huismerk. De producten zijn beschikbaar in de drogisterijen en op www.da.nl

Natuurdrogisterijen
Per 1 juni verruilen ook de Natuurdrogisterijen hun D.I.O.-jasje voor een DA-jasje. Deze drogisterijen onderscheiden zich door adviezen en producten die op een natuurlijke wijze gezond maken en houden. Het assortiment bij de Natuurdrogisterij bestaat uit homeopathische, natuurlijke geneesmiddelen en reformproducten, voorzien van deskundig advies van de medewerkers.


Deel dit bericht:


Careality