Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 oktober 2018

Kneipp for Men introduceert twee douche foams en 2-in-1 shampoo douche

Mannen vinden het fijn, vrouwen waarderen het nog meer: de speciale doucheproducten voor mannen. Want een fris gedoucht goed verzorgd lijf en een stoere mannelijke geur, dat is gewoon genieten. Het is dan ook niet voor niets dat de natuurlijk verzorgende Kneipp for Men producten erg in trek zijn. Kneipp breidt de lijn nu uit met twee nieuwe douche foams en een nieuwe 2-in-1 Shampoo en Douche. Dit schrijft Kneipp in een persbericht aan Careality.

De nieuwe Kneipp for Men Douche foams & 2-in1 Shampoo Douche zijn vanaf nu te koop bij de bekende drogisten en webshops.

Kneipp® Douche Foam Cool Freshness
Deze douche foam met de krachtige frisse geur van cool mint, zeemineralen en natuurlijke jojobaolie creëert een buitengewone douche-ervaring met een uniek, romig schuim. Ervaar maximale verfrissing en nieuwe energie met deze natuurlijk verzorgende formule. Adviesprijs: € 7,99, 200 ml. Adviesprijs 2-in-1 Douche: € 5,49 (200 ml).

Kneipp® Douche foam Ready to Go
De nieuwe Kneipp Douche foam Ready to Go met de stimulerende en activerende geur van citroengras in combinatie met guarana en natuurlijke jojobaolie creëert een buitengewone douche-ervaring met een uniek, romig schuim. Adviesprijs: € 7,99 (200 ml).

Kneipp® 2-in1 Douche Warm Woods
De nieuwe Kneipp 2-in1 Douche Warm Woods is een stoere, warm houtachtig geurende shampoo en douche (2-in-1) van cedernoot met eik. De ideale huidverzorging voor de man met natuurlijke ingrediënten verse ceder en eik.
Adviesprijs: € 5,49 (200 ml).

Kneipp heeft zijn nieuwe mannenverzorging perfect afgestemd op de wensen voor de moderne man. Hij is bewust bezig met lichaamsverzorging en in deze drukke tijd kiest hij voor het gemak van een 2-in-1 product. Daarnaast staat het natuurlijke karakter met een eigentijdse uitstraling voorop.

Deel dit bericht:


Careality