Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 oktober 2018

Bewustwinkelen.nl opent vestiging in Zwijndrecht

 

De nieuwe vestiging van Bewustwinkelen.nl heeft vandaag 11 oktober haar deuren geopend in het winkelcentrum in Zwijndrecht. Hierbij is D.I.O. Natuurdrogisterij Michelle omgetoverd tot Bewustwinkelen.nl Zwijndrecht. “We zijn trots op onze compleet nieuwe winkel en hebben de bekende gezichten, onze kennis en de gezellige sfeer hier naartoe meegenomen”, vertelt winkelmanager Nicole Kleiburg. Dit meldt Holland Pharma in een persbericht aan Careality.

Vernieuwd assortiment
Naast de naam, de locatie en het interieur is het assortiment ook volledig vernieuwd. “Klanten vinden in onze winkel alles op het gebied van gezondheid, zoals biologische en glutenvrije voeding, voedingssupplementen, natuurlijke lichaamsverzorging, natuurcosmetica en meer. En natuurlijk kunnen ze bij ons terecht voor deskundig advies”, aldus Nicole Kleiburg. Daarnaast kan de klant ook online bestellen op www.bewustwinkelen.nl om vervolgens de producten hier in de winkel af te halen en te betalen.

Opening
De winkel in winkelcentrum Walburg is vandaag geopend, naast de HEMA. Ter gelegenheid van de opening werden klanten getrakteerd op een feestelijke openingsaanbieding en een goodiebag.


Deel dit bericht:


Careality