Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 oktober 2018

Vernieuwde Etos Hengelo-centrum

Het centrum van Hengelo heeft er weer een prachtige winkel bij. Aan de Telgen 13 opende vandaag 17 oktober de compleet vernieuwde Etos. Winkelmanager Brigit Silder en haar medewerkers knipten om 9.30 uur het lint door. “We vieren een gezellig feestje. Kom ook langs, en zie zelf hoe mooi onze Etos is geworden. De winkel hebben we ingericht volgens het allerlaatste concept. Alles is gloednieuw en we hebben een moderne beautyafdeling. En, speciaal ter gelegenheid van de heropening, zijn er leuke acties en activiteiten.” Zo schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Alleen door een ingrijpende verbouwing kon het huidige pand geschikt worden gemaakt voor de allerlaatste formule. De vernieuwde winkel is weliswaar kleiner, maar dat zullen klanten nauwelijks merken. Door een slimme indeling zijn de afdelingen ruim van opzet. Het assortiment is zelfs uitgebreider dan voorheen. Klanten vinden er verschillende nieuwe producten en merken.

Etos trakteert
Zolang de voorraad strekt krijgen klanten in de openingsweek bij besteding vanaf 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk. Bij besteding vanaf 15 euro geeft de winkel een handige big shopper weg. Op zaterdag 20 oktober is er in de winkel een beautyevenement. Dan geeft een visagist persoonlijk advies. Wie wil, kan ook gratis een makeover krijgen. “Voortaan organiseren we regelmatig op zaterdag een activiteit met visagie. Op onze Facebookpagina kondigen we aan wanneer we wat gaan doen”, aldus de winkelmanager.


Deel dit bericht:


Careality