Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 oktober 2018

Verbouwde Etos Sliedrecht opent 24 oktober

Etos van de ondernemersfamilie Pranger-de Ligt in Sliedrecht is vernieuwd. De winkel heeft nu een inrichting volgens de allerlaatste formule. Het is er ruim en overzichtelijk, en alles ziet er modern uit. “We gaan woensdag 24 oktober om 11.00 uur open”, zegt Marina Pranger. “Gelijktijdig met onze eveneens verbouwde Albert Heijn en Gall & Gall. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Het wordt een gezellig feestje.” Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

De ondernemersfamilie startte in 1989 met de supermarkt, zes jaar later kwam de slijterij erbij. De schoonzussen Marina Pranger en Sylvia de Ligt, allebei gediplomeerd drogist, begonnen zo’n 15 jaar geleden met Etos. De winkel, gevestigd in de hal van de Albert Heijn, staat bekend vanwege de gemoedelijke sfeer. “We nemen de tijd voor de klant. Persoonlijk advies geven vinden wij belangrijk”, zegt Sylvia de Ligt.

In de vernieuwde Etos draait alles om Health en Beauty en dat is te merken aan het gevarieerde aanbod. Op de eigentijdse beauty- en geurenafdeling kunnen klanten gemakkelijk inspiratie opdoen. Natuurlijk geven de medewerkers hierover ook graag advies. “Via een touch up laten we je zien hoe je zo’n nieuwe look zelf kunt toepassen.” De winkel biedt tevens een groot assortiment gezondheidsproducten, met voor elke portemonnee een ruime keuze. Speciaal ter gelegenheid van de heropening trakteert de Sliedrechtse Etos op gratis producten en zijn er leuke activiteiten. Zo is er op zaterdag 27 oktober een beautyevenement. Dan kunnen klanten bij de visagist gratis een make-over krijgen.


Deel dit bericht:


Careality