Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
31 oktober 2018

Maastricht, Súdwest-Frylân en Veere winnaars ‘Gemeente met de Schoonste Winkelgebieden 2018’

Gisteren vond de bekendmaking van de Gemeente met de Schoonste Winkelgebieden plaats, een jaarlijks initiatief van NederlandSchoon. De gemeente Maastricht werd door NederlandSchoon bekroond tot de winnaar in de categorie ‘Grote Gemeente’. De gemeente Súdwest-Frylân werd tot winnaar uitgeroepen in de categorie ‘Middelgrote Gemeente’. Dit jaar werd ook voor het eerst een winnaar uitgeroepen in de categorie ‘Kleine Gemeente’. In deze categorie eindigde de gemeente Veere op de eerste plaats. Zo schrijft NederlandSchoon in een persbericht aan Careality.

Gemeente Maastricht viel dit jaar dubbel in de prijzen. Uit de top 10 schoonste winkelgebieden eindigde Winkelcentrum Glacisweg uit Maastricht met een 8,26 (hoogste score ooit) op de eerste plaats. Centrum Bathmen uit Bathmen en Centrum Zuidwolde Dr. uit Zuidwolde Dr. eindigden op respectievelijk tweede en derde plek. Tevens werd de Grootste Stijger 2018 bekendgemaakt. Centrum Leeuwarden heeft ten opzichte van vorig jaar de grootste verbetering laten zien op de ranglijst van de Schoonste Winkelgebied Verkiezing. Voor de verkiezing zijn de afgelopen maanden 581 winkelgebieden onderzocht in 125 verschillende gemeenten. Voor meer informatie en de volledige ranglijst: www.nederlandschoon.nl (…)


Deel dit bericht:


Careality