Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
31 oktober 2018

Weleda opent 3 City Spa’s in Nederland

Weleda, producent van 100% natuurlijke verzorgingsproducten, opent dit jaar 3 City Spa’s in Rotterdam, Den Haag en Oegstgeest. In deze toegankelijke en duurzaam ingerichte salons kun je voortaan terecht voo massages en gezichtsbehandelingen in lijn met Weleda’s holistische visie. Dit meldt Weleda in een persbericht aan Careality.

De ultieme Weleda beleving
“Voor ons is dit een zeer logische stap,” vertelt Marc van Boven, Algemeen Directeur en initiator van dit project. “Het is onze missie om de kracht van de natuur door te geven aan de mens. Via onze massages, gezichtsbehandelingen en workshops kun je voortaan letterlijk aan den lijve ondervinden hoe we natuur, verzorging, schoonheid en gezondheid combineren en hierbij het zelfherstellend vermogen stimuleren. Het belevingsaspect maakt integraal deel uit van het merk Weleda en we zijn enorm trots dat we dit nu ook op deze manier kunnen aanbieden.” Nederland is het eerste land waar dit concept gelanceerd wordt. Indien succesvol, volgen andere landen in Europa, waaronder Duitsland en België.

Locaties
De drie locaties, Rotterdam, Den Haag en Oegstgeest, zijn gekozen omdat ze vlot bereikbaar zijn en dus toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. “De doelgroep die we willen bereiken is behoorlijk breed. De Weleda City Spa’s zijn bedoeld voor iedereen die een me-time moment kan gebruiken om weer in balans te komen. Ons doel is dat elke klant weer herboren naar buiten gaat”.

De Kempenaerstraat 24, Oegstgeest | Opening 1 november
Aert van der Goesstraat 27, Den Haag | Opening 15 november
Weissenbruchlaan 46, Rotterdam | Opening 1 december

Meer informatie op www.weleda-spa.nl


Deel dit bericht:


Careality