Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 november 2018

Good Boom introduceert serie vegan lippenbalsems

We zijn steeds bewuster bezig met onze eigen gezondheid en met die van de wereld om ons heen. Duurzaam leven is de trend en daarom kiezen meer en meer mensen voor natuurlijk. Niet alleen voor wat betreft voeding, maar ook als het gaat om wat je op je gezicht en lichaam smeert. Er goed uitzien en je goed voelen over de planeet doe je met Good Boom. Dit natuurlijke cosmeticamerk lanceert een serie gloednieuwe vegan lippenbalsems die fairtrade, biologisch en duurzaam geproduceerd en verpakt zijn. Het respecteren van je eigen gezondheid en die van de rest van de wereld doe je vanaf nu dus met prachtig gekleurde en verzorgde lippen. Good Boom schrijft dit in een persbericht aan Careality.

Next level
Good Boom is next level in de wereld van de natuurlijke cosmetica. De vegan lippenbalsems bevatten geen dierlijke ingrediënten, zijn vanzelfsprekend niet getest op dieren, helemaal fair-trade en 100% natuurlijk. De verpakking is op zich al duurzaam, maar ook nog eens geproduceerd met duurzame energie. Zo draag je met de lipcolors van Good Boom bij aan een betere wereld en aan een mooi verzorgde mond. De kleuren zijn hot en droge lippen verleden tijd dankzij intens verzorgende ingrediënten als kokosolie en cacaoboter. Je hoeft dus niet langer te kiezen tussen een duurzame vegan lifestyle en er goed uit zien. Vegan make-up was nog nooit zo mooi. En nog nooit zo goed.

Kleur- en smaakexplosie
Dames met smaak die houden van kleur zitten helemaal goed bij Good Boom. Er zijn zes verschillende vegan lipcolors, variërend van natuurlijk nude tot sensueel dieppaars en van glamorous rood tot sprankelend roze. Elke kleur heeft haar eigen, unieke smaak, zodat jij kunt kiezen voor een karamel-vanille dag, een peach-mango avond of een heerlijk bubblegum moment. Good Boom is een eerlijk en natuurlijk cosmeticamerk dat niet doet aan compromissen. Of je nu gaat voor Cherry-pie, Nudieville, Sparkling, Purple Rain, Brownie of Bubblegum – je weet zeker dat je helemaal on trend bezig bent.

Prijs & verkrijgbaarheid
Good Boom is verkrijgbaar bij de natuurwinkel, drogisterijen als de Vitamine Store en online via www.goodboom.nl. Een verpakking van 2,5 gr lippenbalsem kost € 8,95.

Over Good Boom®
Good Boom is een nieuw, Scandinavisch cosmeticamerk dat de wereld een beetje beter wil maken. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten die 100% vegan, biologisch en fairtrade zijn. De producten zijn verpakt in grondstoffen die je normaal gesproken in een gezonde salade vindt en alles wordt geproduceerd met gebruik van duurzame energie. Good Boom sluit geen compromissen, nergens over, en staat voor duurzame, veganistische en innovatieve oplossingen. Het merk wordt in Nederland op de markt gebracht door Improve Your Health. Zie ook www.improveyourhealth.eu.


Deel dit bericht:


Careality