Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 november 2018

Etos opent winkel in Loosduinen

Voortaan kunnen inwoners van Loosduinen terecht bij Etos in hun eigen buurt. De gloednieuwe winkel is gevestigd in het winkelcentrum aan de Loosduinsehoofdstraat. Op woensdag 21 november om 9.00 uur gaat Etos open voor het publiek. Winkelmanager Kim Schmale nodigt iedereen uit om langs te komen en kennis te maken met haar en haar team. Speciaal ter gelegenheid van de opening zijn er leuke acties en activiteiten. Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

“Wij trakteren op gratis producten”, vertelt Kim Schmale. “Bij besteding vanaf vijf euro geven we een product van het Etos eigen merk, bij 15 euro een handige big shopper.” Op zaterdag 24 november is een evenement dat in het teken staat van make-up en verzorging. Klanten kunnen dan bij de visagist gratis een persoonlijk advies en een makeover krijgen.

Grote droom
Kim Schmale stamt uit een ondernemersfamilie die onder andere twee Etos-winkels in Den Haag hebben. Met de nieuwe Etos komt er voor de familie een grote droom uit: een winkel in Loosduinen. “Ik ben er geboren en getogen.” Kim zal straks dagelijks in de winkel te vinden zijn; haar ouders, zussen en zwager blijven op de achtergrond meehelpen. Ze is trots op haar Etos die voor elke portemonnee een uitgebreide keuze heeft op het gebied van gezondheid, beauty, dagelijkse verzorging en babyverzorging. Er is een fraaie beautyafdeling, met keuze uit bekende en nieuwe merken. Je vindt er volop inspiratie. Overal hangen tips voor een compleet andere look en medewerkers laten via een snelle touch up zien hoe je zelf een product kunt toepassen.

“Bij ons gaat de klant het allernieuwste op het gebied van make-up, geuren en gezichtsverzorging ervaren.” In de Etos is de decembersfeer al duidelijk merkbaar, met bijzondere cadeausets en andere leuke cadeauartikelen. “Uiteraard pakken we alle cadeaus meteen feestelijk in.”


Deel dit bericht:


Careality