Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 november 2018

Kaerel introduceert natuurlijke deodorant voor mannen

Kaerel, de no-nonsens natuurlijke verzorging voor mannen, breidt vanaf november de lijn uit met een 100% natuurlijke deodorant. Tegelijk met de deodorant brengt Kaerel een nieuwe geschenkverpakking uit. De complete lijn, inclusief deodorant, is hierin in één set samengevoegd. Een mooi geschenk met de feestdagen in het vooruitzicht.

100% natuurlijk, crap-free
De nieuwe deodorant is van 100% natuurlijke oorsprong en BDIH Cosmos Natural gecertificeerd. Dat betekent: geen parabenen, paraffine, synthetische geur- en kleurstoffen op de huid. Uiteraard voorkomt de deodorant wel transpiratiegeur. Zilver, met bacteriedodende werking en squalane, dat de huid verzacht, zijn daarvoor onder andere de werkzame ingrediënten. De deodorantroller heeft een inhoud van 75ml.

Nieuwe geschenkverpakking
Tegelijk met de deodorant introduceert Kaerel skin care ook een geschenkverpakking met daarin alle Kaerel-verzorgingsproducten: gezichtscrème, scheercrème, shampoo & douchegel en de deodorant. Alle producten zijn puur natuur en verzorgend, zonder gedoe.

Kaerel skin care
In september 2017 lanceerde  Esther Keddeman een natuurlijke verzorgingslijn speciaal voor mannen: Kaerel Skin Care. Het concept is eenvoudig: geen gedoe, natuurlijke ingrediënten en ‘crap free’. Alle producten zijn vrij van paraffine, parabenen en SLS. De verzorging is gericht op de mannenhuid en no nonsens: alleen wat nodig is voor de dagelijkse verzorging. Niets meer, niets minder. In maart 2018 lanceerde Esther de lijn ook succesvol in Duitsland.


Deel dit bericht:


Careality