Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 november 2018

Bath & Shower Gels ‘Warm Apple Pie Hugs’ en ‘Warm Cinnamon Nights’ van Treaclemoon™

Nog even en het is weer winter. De tijd van lekker binnen bij de open haard of kachel, terwijl het buiten ijzig guur is en koud. Dé tijd ook voor heerlijke kruidige geuren zoals kaneel en warme appeltaart, die zorgen voor een echte winterse geurbeleving. Met de  Treaclemoon ‘Warm Apple Pie Hugs’ en ‘Warm Cinnamon Nights’ Bath & Shower Gels kun je van deze warme wintergeuren ook elke dag genieten onder de douche of in bad! Dit meldt distributeur Trade Sense in een persbericht aan Careality.

Niets is zo lekker tijdens koude winterdagen als een warm bad vol schuimende bubbels of een uitgebreide warme douche. Treaclemoon maakt deze momenten nóg fijner dankzij royale flacons met heerlijk geurende Bath & Shower Gels. De grappige en originele teksten op de verpakkingen nemen je mee in een wereld waar fantasie oneindig is en waarin je even heerlijk kunt wegdromen.

Distributie, advies verkoopprijs & meer informatie:
De producten van Treaclemoon worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda.

Advies verkoopprijs:
-Treaclemoon Bath & Shower Gel € 4,95/ 500 ml.

Deze Bath & Shower Gels van Treaclemoon zijn verkrijgbaar via AH, Etos, Kruidvat en Trekpleister.


Deel dit bericht:


Careality