Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 november 2018

DROGIST Bewust Beter Smerdiek heropend

Op vrijdag 23 november heeft John Pals zijn winkel in St Maartensdijk heropend. Drogist Bewust Beter Smerdiek is al 14 jaar een begrip in St Maartensdijk, Smerdiek op zijn Zeeuws uitgesproken. De winkel is geheel aangepast naar de laatste Drogist Bewust Beter formule uitingen. De combinatie van Drogisterij, Huishoud en Speelgoed zorgt voor de lokale invulling. Zo schrijft Unipharma in een persbericht aan Careality.

De “Bewust Beter” wand laat duidelijk het onderscheidende assortiment in de winkel zien, welk in de folders terugkomt op de Bewust Beter pagina’s in combinatie met de scherpe acties die worden uitgelicht in de “Bewust Goedkoper” kopstellingen.  Ondersteuning met bijbehorend POS-materiaal en Social Media ondersteuning.

Het assortiment is uitgebreid, er zijn diverse merken aan het assortiment toegevoegd zoals Rabenhorst, CoCoa en Unipharma vitamines. De winkel heeft een nieuw eigentijdse uitstraling. Daarnaast zal Drogisterij Smerdiek haar klanten regelmatig gaan verrassen met proeverijen en demonstraties en zullen alle activiteiten te volgen zijn via Social Media.

DROGIST Bewust Beter staat voor:
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

DROGIST Bewust Beter is een landelijk samenwerkings-
verband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DROGIST Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning.

UniPharma wenst John Pals en zijn Team veel succes in deze prachtige winkel!

www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl

 

 


Deel dit bericht:


Careality