Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 december 2018

Nieuwe boeken van Kosmos Uitgevers: ‘Grip Op Koolhydraten’ en ‘Het Keto dieet compleet’

Ze is misschien wel de bekendste onbekende dieetgoeroe van Nederland: Yvonne Lemmers. Met haar Grip Op Koolhydraten (GOK) methode heeft ze al meer dan 250.000 mensen geholpen om af te vallen met eitwitrijk en koolhydraatbeperkt eten. In haar nieuwe boek staan 120 recepten en handige weekmenu’s waardoor het plannen van de eetweek nog makkelijker wordt. Geschikt voor zowel de ervaren GOK’er als de starter om af te vallen en op gewicht te blijven zonder hongergevoel. Grip op Koolhydraten – snelle en makkelijke weekmenu’s verscheen op 27 november. Zo schrijft Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Koolhydraten zijn vaak de veroorzaker van het hongergevoel, en de neiging om te ‘over-eten’ is dan groot. Overtollige koolhydraten worden door je lijf opgeslagen als vetten en daar komt bij dat een hoog insulinegehalte het je lijf moeilijk maakt om bij zijn eigen vetreserves te komen. Zo blijft je lichaam vragen om koolhydraten. Dit maakt je vaak hongerig, lui en futloos. Door juist de koolhydraatinname te beperken ga je van eetlust naar eetRUST en zal je lijf energie halen uit zijn eigen vetvoorraden. Het geeft een energiek én bevrijdend gevoel!

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van de koolhydraatbeperkte eetmethode van Grip op Koolhydraten met het bekende koolhydraten-uur. Door de groeiende vraag naar meer recepten en kant-en-klare weekmenu’s komt Yvonne Lemmers met het boek Grip op Koolhydraten – snelle en makkelijkeweekmenu’s. Hierin staan 120 nieuwe recepten en 12 weekmenu’s voor verschillende behoeften. Zo is de methode ook voor kleine eters, kinderen en mensen met een maagverkleining makkelijk toepasbaar.

Yvonne Lemmers is diëtist en ervaringsdeskundige. Ze begeleidt al meer dan 25 jaar mensen die willen afvallen en verkocht al meer dan 225.000 boeken. De GOK-methode wordt in Nederland ondersteund door een netwerk van meer dan 60 diëtisten.

Grip op koolhydraten – snelle en makkelijke weekmenu’s |
Yvonne Lemmers | ISBN: 9789021570600 | € 20,- |
Verschijndatum: 27-11-18

HET KETO-DIEET COMPLEET
Het keto-dieet compleet
van Amy Ramos vertelt je alles wat je wilt weten over één van de grootste dieettrends van het moment: het ketogeendieet! Met dit eetpatroon, waarbij de focus ligt op koolhydraatarm en vetrijk eten, raak je snel je overtollige kilo’s kwijt. Met deze internationale bestseller kan iedereen die wil starten met het keto-dieet direct aan de slag. Dit meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

In het boek vind je praktische informatie, 75 makkelijke recepten en een 14 dagen maaltijden-
plan. Inclusief recepten voor smoothies, snacks en desserts. Voor iedereen die moet of wil afvallen! Het keto-dieet compleet verschijnt 11 december.

Het keto-dieet compleet | Amy Ramos |
ISBN: 9789021570785 | € 15,- |
Verschijndatum: 11-12-2018 


Deel dit bericht:


Careality