Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 december 2018

Wie wint een Careality Care Award? Laat uw stem horen en maak kans op een prachtig cadeaupakket!

Op 14 maart 2019 wordt voor de vierde keer het Care Award Event georganiseerd. Dit jaar worden tijdens dit event voor de eerste keer ook de winnaars van de verkiezing tot Beste Zelfzorgadviseur bekendgemaakt.

Eén groot en feestelijk event, waarbij de hele branche samenkomt. Het idee achter het samengaan van de uitreikingen voor zowel de Careality Care Awards en de verkiezing tot Beste Zelfzorgadviseur is twee succesvolle initiatieven uit de drogisterijbranche te verenigen. Daardoor wordt het feestelijke, gecombineerde event nog spannender. Niet alleen de beste introducties van 2018 worden bekroond, ook de beste adviseur in zelfzorggeneesmiddelen worden in het zonnetje gezet.

Meest innovatieve producten
De Care Awards worden branchebreed gedragen. In de jury is van elke drogisterijformule een directielid vertegenwoordigd. Zij bepalen samen met hun inkoopafdeling en de andere deskundige juryleden de winnaars van de Care Award. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de producten met de hoogste omzet, maar ook naar onder meer de mate van innovatie en samenwerking met de branche. Met de Challenger Award bekroont de jury ook een kleiner bedrijf of nieuwkomer die in de positieve zin opviel. En met de Oeuvre Award erkent de jury een bedrijf dat significante prestatie levert op het vlak van productinnovatie en kennisoverdracht naar de retailer.

In de printversie Careality (23 november) hebben wij het introductieoverzicht 2018 gepubliceerd. Uit al deze introducties worden de winnaars van de Care Awards gekozen. Uw stem is daarbij belangrijk. U kiest uw favorieten en de deskundige jury van de Care Awards bepaalt uit die selectie de winnaarsU kunt uw stem uitbrengen met het formulier dat u in de printversie vindt of via de digitale stemmodule waarvoor u de link hieronder aanklikt:

https://www.careality.nl/stem/

Doe mee, en laat uw stem horen en maak daarnaast ook nog eens kans op een prachtig cadeaupakket (wij verloten er 20) met een winkelwaarde van ruim € 375,-!


Deel dit bericht:


Careality