Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 december 2018

Ook 3 Pauly kiest voor UniPharma

UniPharma, actief als groothandel, retail-organisatie en distributeur van gezondheids- en verzorgingsproducten, heeft er sinds vandaag een distributiemerk bij. Met trots kunnen wij u meedelen dat ook 3 Pauly voor UniPharma heeft gekozen als distributeur. Dit schrijft Unipharma in een persbericht aan Careality.

3 Pauly is één van de grondleggers van glutenvrije voeding. Sinds 1934 ontwikkelt 3 Pauly voedingsconcepten met een oplossing voor veel belangrijke voedselallergieën.

Aansluitend op de filosofie ‘keep it simple, be different and tasty’ ontwikkelen de voedingsdeskundigen ieder jaar nieuwe, smakelijke producten in lijn met de actuele foodtrends, dit houdt de productlijn van 3 Pauly innovatief. Innovatief is 3 Pauly door gebruik te maken van andere dan de gewone voedingsstoffen mais en rijst. 3 Pauly gebruikt namelijk Teff*, quinoa en haver.

Het icoontjessysteem op de verpakkingen van 3 Pauly laat zien of een product glutenvrij, lactosevrij, fructose-arm (past in het FODMAP dieet) of rijk aan vezels is.

Het volledige 3 Pauly assortiment is vanaf nu bij UniPharma te bestellen. Interesse? Neem contact op met onze afdeling verkoop. E: verkoop@unipharma.nl T: 0118-43 44 63 WhatsApp: 06 – 58 89 49 42.

*Teff is een uit Abessynië afkomstig grasachtig gewas. Teff bevat wel gluten, maar niet de schadelijke glutenfractie. Hierdoor is Teff geschikt voor mensen met Coeliakie. Teff bevat veel meer calcium dan andere graansoorten en relatief veel voedingsvezels. Ook houdt men na het eten van Teff veel langer een verzadigd gevoel omdat Teff veel langzaam verteerbare complexe koolhydraten bevat.


Deel dit bericht:


Careality