Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 december 2018

Kneipp introduceert: Cherry Blossom + Cream & oil scrub Silky Secret

Kneipp introduceert de nieuwste geurlijn Cherry Blossom voor een fluweelzachte huid. De badkristallen, handcrème en body lotion bevatten verzorgende kersenbloemextracten en verzachtende rijstkiemoliën die de huid optimaal voeden en beschermen tegen uitdroging.

-Badkristallen Cherry Blossom, verkoopadviesprijs: euro 8,49
-Body lotion Spray Cherry Blossom, verkoopadviesprijs: euro 9,99
-Handcrème Cherry Blossom, verkoopadviesprijs: euro 6,49

Tevens introduceert Kneipp Cream & oil Body scrub Silky Secret, een unieke combinatie van fijne suikerkristallen en een rijke oliecrème. De nieuwe scrub verwijdert op zachte wijze overtollige huidcellen, terwijl de rijke oliecrème de huid voedt. De scrub heeft een zachte en luxe geur van zijdeboombloesem en bevat verzorgende melkproteïnen die de huid zijdezacht maken.

-Cream & oil Body scrub Silky Secret, verkoopadviesprijs: euro 9,99


Deel dit bericht:


Careality