Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 januari 2019

Drogist Jonker in Haulerwijk feestelijk heropend als Drogist Bewust Beter

Haulerwijk in Friesland, grenst aan de provincie Drenthe, telt ruim 3200 inwoners en heeft een regiofunctie. Met volgesorteerde supermarkten als Coop en Poiesz is onderscheidend vermogen belangrijk. Koen en Ria zijn al 25 jaar het gezicht van de Drogist in Haulerwijk. Een echte dorpsdrogist, waar je de klant nog kent en waar een goed advies en een gezellig praatje voor klantenbinding zorgt. Dit schrijft groothandel Unipharma in een persbericht aan Careality.

Op 2 januari 2019 is de vernieuwde drogist feestelijk heropend als Drogist Bewust Beter. De winkel kreeg een nieuw eigentijdse uitstraling, een flinke assortimentsuitbreiding en de ondersteuning is afgestemd op het lokale karakter van Drogisterij Jonker. Naast de traffic bevorderende folder, de uitgebreide social media ondersteuning en instore acties worden de klanten instore verrast met wisselende proeverijen en demonstraties.

DROGIST Bewust Beter staat voor;
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.


Deel dit bericht:


Careality