Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 januari 2019

STAUDT® littekencrème kiest voor Mediphos OTC als nieuwe distributeur

Na een succesvolle introductie bij Etos wordt de verkoop uitgebreid naar alle drogisterijen en apotheken. Vanaf nu is Staudt® littekencrème verkrijgbaar via Mediphos OTC Consumer Health BV. Staudt littekencrème is ontwikkeld door de plastisch chirurgen van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, ook bekend als het Brandwondencentrum Beverwijk. Jarenlange ervaring en onderzoek hebben geleid tot een bijzondere, cosmetische crème die door de plastisch chirurgen al lange tijd naar volle tevredenheid wordt ingezet bij de verzorging van littekens. Dit meldt distributeur Mediphos OTC in een persbericht aan Careality.

De cosmetische crème is geschikt voor alle uitwendige littekens op het lichaam, zoals:

-littekens na operaties;
-littekens na ongevallen, waaronder schaafwonden;
-littekens van brandwonden;
-littekens na bestraling;
-littekens na acne, waterpokken en andere huidproblemen.

Staudt littekencrème is samengesteld uit natuurlijke en effectieve bestanddelen die elk op hun wijze een optimale verzorging van het litteken geven. Staudt littekencrème ondersteunt het litteken bij de uitrijping hiervan en de kan worden gebruikt gedurende het eerste jaar na het ontstaan van het litteken. De crème bestaat onder andere uit: vitamine E, bisabolol, allantoïne,  siliconen, calendula, avocado olie, jojoba olie en honing. Voor de kinderen is een speciale crème ontwikkeld met een extra bescherming, SPF30.

In januari 2019 zal ook de unieke Staudt wondzalf geïntroduceerd worden. Deze natuurlijke wondzalf voor open wonden op basis van de hars van de Noorse spar ondersteunt de genezing van wonden en beschadigde huid en heeft een antibacteriële werking. Het betreft een medisch hulpmiddel klasse 2b. Voor meer informatie: www.mediphos-otc.com

 


Deel dit bericht:


Careality