Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 januari 2019

Feest bij vernieuwde Etos in Twello

Dankzij een flinke verbouwing staat er nu aan de Dorpsstraat in Twello een moderne en aantrekkelijke Etos. De heropening vindt plaats op woensdag 6 februari om 9.00 uur. Dan is ook de bekende visagist Roberto Dresia in de winkel van wie je gratis een persoonlijk advies of make over kunt krijgen. ’s Middags wordt het gezellig voor kinderen, met een ballonartiest die mooie figuren maakt. De hele dag staat voor de winkel een groot vier op een rij spel, leuk voor jong en oud. Ondernemer Monique Lubberts en haar team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren de heropening graag samen met onze klanten.” Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Met oog op Valentijnsdag heeft de winkel een bijzondere activiteit. Wie op de openingsdag eau de toilette of parfum koopt, mag gratis een tekst op het flesje laten graveren. In de openingsweek krijgen klanten zolang de voorraad strekt bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk; bij 15 euro een big shopper. Op zaterdag 9 februari organiseert de Etos in Twello een beautyevenement. Een visagist geeft dan persoonlijk advies en verzorgt make overs. Op de Facebookpagina van de winkel (www.facebook.com/etosmonique) staat meer informatie over alle openingsfestiviteiten.

Inspiratie
De vernieuwde Etos is ruim van opzet en heeft een eigentijdse, stijlvolle uitstraling. Je vindt er altijd inspiratie voor een nieuwe look. Op de beautyafdeling hangen overal tips en er zijn twee visagietafels waar klanten zelf een product kunnen testen. “We laten ook graag via een snelle touch up zien hoe je zelf een nieuwe look kunt toepassen”, vertelt Monique Lubberts. Behalve beauty, geuren en persoonlijke verzorging verkoopt de winkel gezondheidsproducten, cadeauartikelen en van alles voor de baby. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. “Natuurlijk pakken we elke aankoop desgewenst feestelijk in.”


Deel dit bericht:


Careality