Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 februari 2019

Boek: Happy Life 365, de no-nonsense denkwijze voor een leuker leven. Van Kelly Weekers, schrijfster, psycholoog en neurowetenschapper

Het debuut van Kelly Weekers, Happy Life 365, is een ongekend succes! Sinds de verschijning van het boek op 30 oktober 2018 is het al 30.000 keer over de toonbank gegaan. Bij verschijning kwam het boek binnen in de top vijf van de Bestseller 60 en is sindsdien niet uit de hitlijst weg te denken. In Happy Life 365 legt de psycholoog en neurowetenschapper op een nuchtere en praktische manier uit hoe je met een no-nonsense denkwijze zelf je dagelijkse geluk kunt creëren. Zo schrijft Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Ook Erik Scherder, de bekende hoogleraar neuropsychologie, is enthousiast over Happy Life 365: ‘Wat een heerlijke pageturner. Je voelt je per regel en bladzijde méér positief en méér optimistisch, zeker ook omdat wat je leest in heel begrijpelijke voorbeelden is weergegeven.

Uitgever Melanie Zwartjes over het succes van Kelly Weekers en haar boek Happy Life 365: ‘Kosmos is natuurlijk bijzonder happy met dit geweldige succes. Kelly heeft het voor elkaar gekregen een boek te maken waarmee ze heel Nederland happy maakt. Uiteraard is de volgende stap een happy wereld!

In Happy Life 365 laat Kelly Weekers op basis van simpele stappen zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel. Aan de hand van thema’s als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk, social media en relaties leer je op een simpele en effectieve manier anders om te gaan met negativiteit, stress en piekeren.

Happy Life 365 | Kelly Weekers |
9789021569444 | €20,99 |
Kosmos Uitgevers


Deel dit bericht:


Careality