Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 februari 2019

Drogist Bewust Beter Liempde verdubbelt vloeroppervlakte

Precies 4 jaar na opening verhuist Drogist Bewust Beter Liempde naar een pand dat twee keer zo groot is. De ieder jaar verder groeiende omzet, de toenemende vraag naar een ruimer drogisterij assortiment gecombineerd met de lokale invulling met cadeau artikelen en woonaccessoires zorgden ervoor dat de bestaande winkel al snel te klein werd. Zo schrijft Unipharma in een persbericht aan Careality.

DBB Liempde weet zich lokaal goed te profileren. Iedereen in Liempde kent de eigenaresse Stephanie en Stephanie kent Liempde en omgeving. Dit gecombineerd met de complete ondersteuning van DBB, haar aanstekelijke enthousiasme en klantvriendelijke instelling geeft Stephanie het vertrouwen om kort na haar start als onderneemster al weer een grote stap te maken.

Het nieuwe pand is volledig opgezet en verbouwd naar de laatste formule uitgangspunten van Drogist Bewust Beter. Een uitstraling die aansluit op de onderscheidende communicatiemiddelen van Drogist Bewust Beter.

De ondersteuning van Drogist Bewust Beter sluit precies aan bij hetgeen de consument van nu verwacht van een drogisterij: uitgebreide social media ondersteuning, gecombineerd met goede acties, een traffic brengende folder, Direct Mails en een onderscheidend assortiment. Drogist Bewust Beter staat voor Beter Advies en lokale klantvriendelijkheid. Met Bewust Goedkoper hebben consumenten echt het gevoel dat ze niet te veel betalen. Stephanie: “Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en ga ook een succes maken van deze winkel!”

In 2018  behaalt Stephanie de tweede plaats als ‘Beste nieuwkomer voor de Boxtelse ondernemers trofee’:  “Mijn open, eerlijke, gezellige en spontane karakter voer ik door in mijn winkel, dit maakt de winkel uniek en toegankelijk voor jong en oud en is daardoor niet alleen een plaats waar je spullen kunt kopen maar waar ook altijd tijd en ruimte is voor een praatje!”


Bewust Beter
:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers,
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen,
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

Drogist Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam Drogist Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning.

Voor meer info over de formule Drogist Bewust Beter, ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.


Deel dit bericht:


Careality